fbpx
Er du på jakt etter en

Billig sofa

Kontakt butikken for mål.

POLO U-SOFA

Mye sofa for pengne

Noen ganger har du andre ting å bruke penger på enn sofa, samtidig som du trenger sofa. Polo u-sofa en billig sofa du kan ha mye glede av. Her er det plass til hele gjengen.

Skan møbler er sovesofaspesialisten i Kristiansand. Er du på jakt etter en billig sofa har du sjansen til å på Polo U-sofa til en fantastisk pris. Vi kan ikke love at den tåler å bli hoppet i. Denne sofaen kommer i 2 ulike oppsett og leveres i grått stoff.

Vår bestselger

Priser fra kr. 6.995,-

Ta turen til Skan Møbler

Sofaeksperten i Sørlandsparken

Vi vet hvor kjedelig det er å ikke få prøve sofaen du ønsker deg. Derfor har Skan Møbler en kjempestor utstilling hvor du kan kjenne på stoffprøver og se de ulike modellene.

Prøvesitt og se hvordan det er å ta seg en middagslur i sofaen. Spør en av våre sofaeksperter om å komme med råd og tips så du finner en sofa som er perfekt for deg og din familie. Når du har funnet din sofa er det god sjanse for at du kan få den med deg hjem samme dag. Vi har flere hundre sofaer klare til levering.

- når hjemmet skal fornyes!

Velkommen til Sørlandsparken

Klikk kart for veibeskrivelse til Skan Møbler i Skibåsen 50 i Kristiansand.

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10 - 20
Lørdag: 10 - 18
Søndag har vi fri!

Vil du ha kroner 1.000,- å handle for*

Værsågod!

Skan møbler har en av Sørlandets største og beste interiøravdelinger. Den er akkurat fylt opp med helt nye interiørprodukter med råflott design til drømmepriser. Tenker du på å skaffe deg sofa bør du lese videre …

 

* La oss sende deg en kupongkode til din telefon. Det er helt uforpliktende. Kom innom Skan Møbler i kampanjeperioden og se på vårt store utvalg av sofaer.

Kjøper du sofa til 3.995,- eller mer i kampanjeperioden kan du ta med deg interiørprodukter til en verdi av kroner 1.000,- i tillegg til din nye sofa! Og det beste av alt. Mange av sofaene er sterkt nedsatt! Det er dobbel lykke.

Din kupongkode er unik og må benyttes innen kampanjens utløp 28. februar 2019. Maks en kode pr. kunde.

Ja takk, send meg kupongkoden!

Fyll inn ditt mobilnummer og få din unike kupongkode verdt kroner 1.000,-* tilsendt på SMS

Kampanjen går frem til 1. August 2019. Vi forbeholder oss retten til å avslutte kampanjen før kampanjeperioden hvis mer enn 50 kunder benytter tilbudet. Vi bruker ditt telefonnummer kun til å sende deg din unike kupongkode og påminnelse og sletter ditt telefonnummer en måned etter kampanjens utløp. Vi bruker Google Analytics for analyse. Klikk for å lese mer om personvern. Har du spørsmål kan du ringe Skan Møbler på 38 04 88 00 eller sende e-post til post@skan.no. Vi tar forbehold om feil, at varer er utsolgt og at beholdningen kan variere i varehuset.