Værsågod her er 1.000,- du kan bruke i vår interiøravdeling … *

* Kjøper du sofa til 3.995,- eller mer kan du ta med deg interiørprodukter til en verdi av kroner 1.000,-.

Fyll inn ditt mobilnummer og få din unike kupongkode verdt kroner 1.000,-* tilsendt på SMS som du tar med deg inn i butikken når du handler sofa.

KAMPANJEN ER AVSLUTTET. FØLG MED PÅ VÅR FACEBOOKSIDE FOR Å SE NYE KAMPANJER.

Her er noen eksempler

Sovesofa

Fra 4.495,-

Hjørnesofa

Fra 6.990,-

Sofa med sjeselong

Fra 9.995,-

Skinnsofa

Fra 23.995,-

Modulsofa

Fra 17.995,-

Billig sofa

Fra 6.995,-

Ta turen til Skan Møbler

Sofakongen i Sørlandsparken

Vi vet hvor kjedelig det er å ikke få prøve sofaen du ønsker deg. Derfor har Skan Møbler en kjempestor utstilling hvor du kan kjenne på stoffprøver og se de ulike modellene.

Prøvesitt og se hvordan det er å ta seg en middagslur i sofaen. Spør en av våre sofaeksperter om å komme med råd og tips så du finner en sofa som er perfekt for deg og din familie. Når du har funnet din sofa er det god sjanse for at du kan få den med deg hjem samme dag. Vi har flere hundre sofaer klare til levering.

– når hjemmet skal fornyes!

Åpningstider

Mandag – Fredag: 10 – 20
Lørdag: 10 – 18

Kampanjen går en begrenset periode. Vi forbeholder oss retten til å avslutte kampanjen før kampanjeperioden hvis mer enn 50 kunder benytter tilbudet. Koden er gyldig i 2 uker. Vi bruker ditt telefonnummer kun til å sende deg din unike kupongkode og påminnelse og sletter ditt telefonnummer en måned etter kampanjens utløp. Vi bruker Google Analytics for analyse. Klikk for å lese mer om personvern. Har du spørsmål kan du ringe Skan Møbler på 38 04 88 00 eller sende e-post til post@skan.no. Vi tar forbehold om feil, at varer er utsolgt og at beholdningen kan variere i varehuset.