fbpx
Fram til Lørdag 23. mars 2019:

Gratis levering av sofa

Akkurat nå har vi et STORT UTVALG av NYE SOFAER og sofaer til KAMPANJEPRISER.

Kjøp sofa av Skan Møbler før 23. mars så kjører vi sofaen hjem til deg HELT GRATIS ved fremvisning av gyldig kode som du får ved å legge inn mobil.

Vi leverer langs kysten fra Mandal i Vest til Arendal i Øst. Det må være noen hjemme som kan hjelpe sjåføren vår å bære sofaen inn til deg. Du forplikter deg ikke til å kjøpe sofa ved å delta i kampanjen.

Jeg vil ha gratis levering!

Fyll inn mobilnummer og få din unike kode som du kan vise for å få gratis frakt av sofa når du kjøper sofa.

Velkommen til Skan Møbler Sørlandsparken

– når hjemmet skal fornyes!

Kanskje du har kommet hit fordi du var på jakt etter et godt tilbud på sofa. Kanskje du har fått gjester på besøk eller ungene trenger et sted å se TV.

Her i Skan Møbler vet vi hvor viktig sofaen er. Vi vet også at noen ganger trenger man sofaen med en gang. Derfor har vi mange sofa på lager slik at du kan komme til oss, prøve og ta med sofaen hjem. Har du tid til å vente litt kan vi hjelpe deg å sette sammen din perfekte sofa – akkurat slik du ønsker den. 

Sovesofa

Hjørnesofa

Sofa med sjeselong

Skinnsofa

Modulsofa

TV-sofa

Ta turen til Skan Møbler

Sofaeksperten i Sørlandsparken

Vi vet hvor kjedelig det er å ikke få prøve sofaen du ønsker deg. Derfor har Skan Møbler en kjempestor utstilling hvor du kan kjenne på stoffprøver og se de ulike modellene.

Prøvesitt og se hvordan det er å ta seg en middagslur i sofaen. Spør en av våre sofaeksperter om å komme med råd og tips så du finner en sofa som er perfekt for deg og din familie. Når du har funnet din sofa er det god sjanse for at du kan få den med deg hjem samme dag. Vi har flere hundre sofaer klare til levering.

- når hjemmet skal fornyes!

Velkommen til Sørlandsparken

Klikk kart for veibeskrivelse til Skan Møbler i Skibåsen 50 i Kristiansand.

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10 - 20
Lørdag: 10 - 18
Søndag har vi fri!

Kampanjeperiode er fra 16. - 23. mars 2019. Vi forbeholder oss retten til å avslutte kampanjen før kampanjeperioden. Vi bruker ditt telefonnummer kun til å sende deg din unike kupongkode og påminnelse og sletter ditt telefonnummer en måned etter kampanjens utløp. Vi bruker Google Analytics for analyse. Klikk for å lese mer om personvern. Har du spørsmål kan du ringe Skan Møbler på 38 04 88 00 eller sende e-post til post@skan.no. Vi tar forbehold om feil, at varer er utsolgt og at beholdningen kan variere i varehuset.